Priser og garantiHenningsen's Autoværksted

- Værkstedet for alle bilmærker
Priser


Timepris 580,-Priseksempler:


Airconditionservice 485,- plus evt. kølemiddel.

Afbalancering af hjul på stålfælg 80,- på alufælg 100,-

Hjulskift pr. hjul 80,-

Dæk - alle typer dæk og fælge til fornuftige priser - ring for tilbud.

Sporing af forhjul 400,-

Støddæmpere/fjedre - ring for pris.

Udstødning - ring for pris.


Alle priser er eksklusive moms.
Pris for lånebil:Garanti er og bliver garantiIfølge et høringssvar fra Danmarks Automobilforhandler Forening (DAF) fra juni 2009, fastslår den gældende EU-forordning, at der ikke kan stilles krav om, at service og reparationer, skal udføres på et autoriseret værksted under anvendelse af originale reservedele.


Endvidere er det accepteret, at en reparation under garantien kun kan afvises, hvis importøren kan bevise, at fejlen skyldes, at forbrugeren har anvendt en fejlbehæftet reservedel eller ikke har vedligeholdt bilen efter anbefalingerne.


Kunden har altså jf. gældende regler et frit valg af værksted – også når garantien skal være intakt.


Det betyder, at du som kunde uanset om det er en fabriksny bil eller en bil af ældre dato, selv kan vælge hvilket værksted der skal udføre serviceeftersyn og reparationer på din bil, uden at du mister fabriksgarantien.


Bilimportørerne kan ikke længere kræve, at service og reparationer under garantien skal udføres på et mærkeværksted og med anvendelse af originale reservedele. Bilen skal bare laves efter forskrifterne og med anvendelse af reservedele i original kvalitet

- det gør Henningsen's Autoværksted.